Týždenné menu 28.04. - 02.05.2025 - čakacia doba do 20min.
150g Hovädzie lúpané pliecko na burgundský spôsob, podávané so zemiakovou kašou, mrkvou a kyslými cibuľkami (1,3,7) 10,00€
150g Grilovaný zubáč podávaný s mätovou quinou a pečenými arašidmi (4,5,7) 10,00€
170g Segedínsky guľáš z dvoch druhov mäsa podávaný s domácou parenou knedľou (1,7) 9,00€
350g Zeleninový šalát s guacamole salsou a nachos lupienkami 9,00€
150g Vyprážaný syr podávaný s hranolkami a tatárskou omáčkou (1,3,7,10) 7,90€
350g Pečené české buchty so slivkovým lekvárom (1,3,7) 7,90€
Osobný odber ONLINE OBJEDNÁVKA
Nájdete nás na: Bolt, Bistro.sk
Otváracie hodiny a platba
-
pracovné dni od 11.00 do 14.00, alebo do vypredania zásob
-
platba: hotovosť / karta / stravné lístky / gastro karta
Kontakt a opatrenia
donasky@kosicehotel.sk / +421 918 188882
Reštauráciu a spoločné priestory, dôkladne dezinfikujeme a žiarime germicidným žiaričom G55WA, ktorý dezinfikuje povrchy a vzduch ultrafialovým žiarením. Čím úspešne chránime hostí, aj zamestnancov pred šírením COVID-19.
Alergény:
1. Obilie obsahujúce glutén (pšenica, raž, jačmen, ovos, špalda, kamut a vyšľachtené odrody z nich) 2. Kôrovce a výrobky z kôrovcov 3. Vajcia a výrobky z vajec 4. Ryby a výrobky z rýb 5. Podzemnica olejná a výrobky z podzemnice olejnej 6. Sója a výrobky zo sóje 7. Mlieko a výrobky z mlieka vrátane laktózy 8. Orechy, t.j. mandle, lieskovce, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, brazílske orechy, pistácie, makadamské orechy a queenslandské orechy a výrobky z orechov 9. Zeler a výrobky zo zeleru 10. Horčica a výrobky z horčice 11. Sezamové semená a výrobky zo sezamových semien 12. Oxid siričitý a siričitany o koncentrácii viac ako 10mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrenej ako oxid siričitý (SO2) 13. Vlčí bôb a výrobky z neho 14. Mäkkýše a výrobky z nich