Šéfkuchár


Druh pracovného pomeru

  • Plný úväzok

  • Živnosť

Termín nástupu

  • Dohodou

Mzdové podmienky (brutto)

  • 2000 EUR/mesiac

  • Základná mzda + variabilná zložka (v závislosti od hospodárskeho výsledku)

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Zodpovednosť za chod kuchyne na zverených prevádzkach a vedenie tímu kuchyne (organizovanie prác v kuchyni, vypracovanie harmonogramu zmien personálu a personálna politika – efektívne využívanie ľudských zdrojov).
Dodržiavanie hygienických a bezpečnostných predpisov, dohľad nad HACCP. Zodpovednosť za hospodársky výsledok a ekonomické ukazovatele Zodpovednosť za skladové zásoby surovín a ich objednávanie, komunikácia s dodávateľmi.
Vytváranie jedálneho lístka – obedového menu a snack ponuky, príprava hotových jedál, jedál a la carte a zodpovednosť za ich kvalitu. Kalkulácia cien používaných ingrediencií a stanovenie optimálnych cenových relácii pre ponúkané jedlá.
Zodpovednosť za podávané jedlá a dodržiavanie ich kvality na požadovanej úrovni podľa súčasných trendov. Monitoring a dohľad nad dodržiavaním vnútorných smerníc, pracovných postupov, manuálov a štandardov s cieľom udržania kvality jedál a spokojnosti zákazníkov.

Zamestnanecké výhody, benefity

  • Zamestnanecké zľavy na prevádzkach

Informácie o výberovom konaní

  • Výučný list/hygienické minimum
  • Platný zdravotný preukaz

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

  • Stredoškolské s maturitou
  • Nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie

Vzdelanie v odbore

  • kuchár, čašník

Ostatné znalosti

  • skladové hospodárstvo - pokročilý

Počet rokov praxe

2

Osobnostné predpoklady a zručnosti

  • Samostatnosť pri riešení úloh, schopnosť motivovať kuchárov

  • Predchádzajúca prax v zariadení s vyšším štandardom služieb

  • Zdravotný preukaz


Kontakt

obchod@kosicehotel.sk